2019-04-05

Det här är till samhällsbyggarna

Story Media och systerbolaget Great Story Video bildades ur grundarnas gemensamma övertygelse om att Every story deserves to be told. Denna värdering finns djupt rotad i vårt DNA, men vad menar vi egentligen med det?

Jo, det är framförallt en vinkning till B2B-företagen där ute, små, medelstora och stora. Industrierna, innovatörerna, samhällsbyggarna. Ni som under mer än ett sekel arbetat i det ”dolda”, som vi alla har att tacka för den moderna stad vi idag har förmånen att bo, verka, ja leva i. Medan vi ”vanliga” medborgare känner hopplöshet och oro inför framtiden jobbar ni outtröttligt för att våra barn och barnbarn ska få leva i en klimatsmart välfärd.

Inga namn nämnda men hos de stora byråerna är det framförallt jättarna som får attention, engagemang och det där lilla extra, de har mer ekonomiska muskler. Trots att mer eller mindre alla industribolag har ett stort behov av smart och effektiv kommunikation. Något som grundarna Vilhelm Ögren, Linus Wennerström och Oskar Tornvall såg som sin uppgift att förändra. Alla med bakgrund hos de större byråerna och spelarna ville man nu göra något för de B2B-aktörer och industrier som de flesta hade lämnat åt sitt kommunikativa öde.

Jag, Susanna Bollhem hjälper uppdragsgivare att hitta sitt kommunikativa DNA genom att våga ge känsla och färg till den rationella retorik som oftast fått stå i centrum hos industrierna. Jag och mitt team lämnar inget åt slumpen och jag sover gott om natten, vetandes att de uppdragsgivare jag får förmånen att hjälpa bidrar till ett bättre Sverige, en bättre värld.

Så sent som idag deltog jag på årets Forum för Bioekonomi under Skogsnäringsveckan 2019. Jag är imponerad över den innovationskraft, förnyarglädje och gemensamma ansvar som skogsindustrierna tillsammans i många år tagit och nu växlar upp för att nå visionen om Netto Noll (Sveriges totala utsläpp av växthusgaser ska minska till något som kallas nettonoll 2045 då Sverige inte ska ha några nettoutsläpp i atmosfären).

Wow, vilka historier som ryms här! Jag hoppas jag får förmånen att under 2019 hjälpa fler uppdragsgivare i industrin att få ut dessa berättelser till EU-politiker, lokala politiker, partners och inte minst en allmänhet som längtar efter dessa hoppingivande berättelse.

Tack samhällsbyggarna, dessa rader är för er:

Det här är till samhällsbyggarna.

Arbetarna
Ingenjörerna
Innovatörerna
Entreprenörerna
Industrierna.

Kugghjulen i våra samhällen, i vår stad. Dom som ser möjligheter där andra ser besvär. Såg samhällen där andra såg misär. Dom innoverar i det dolda, för vår samtid, för vår framtid.

Sällan hyllade, citerade eller sedda.
Det är inte deras drivkraft. Att bidra är, så färre behöver vara rädda. För en framtid med hopp, jobbar oavbrutet för klimatkrisen ska få ett stopp.

Samhällsbyggarna – tack för att ni hade hopp om vårt land.
För att ni alltid håller i folkets hand.

/Susanna Bollhem, affärsutvecklare och Senior kontoansvarig

Great Story Media – ”Every story deserves to be told”

Kontakta oss

Vill du ha hjälp att synas eller veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa innehåll som ger mervärde? Kontakta oss!

08 - 124 562 10
info@storymedia.se
Kontakta oss
info@storymedia.se