2019-02-15

Glada nyheter – nu är vi en del av Swedish Content Agencies!

Nu står det klart att Story Media är medlemmar i Swedish Content Agencies – branschorganisationen för byråer som arbetar med content marketing. Det starka content-teamet tar emot nyheten med glädje!

Det var hösten 2018 som Story Media började spåna kring att bli medlemmar i Swedish Content Agencies och redan i början av 2019 stod det klart att vi blivit medlemmar.

– Eftersom vi går mot en renodlad contentbyrå med ett starkt contentgäng som bara växer ser vi medlemskapet som en jättefin kvalitetsstämpel på det vi gör, säger Stina Franzén, Head of Content.

Medlemskapet innebär att vi får möjlighet att påverka utvecklingen inom content creation genom att gå i bräschen för ett riktigt högkvalitativt content. Dessutom kommer vi passa på att nätverka, träffa branschkollegor och vara med på seminarier för att bredda vårt framtida content marketing-erbjudande ytterligare.

Något som är lite extra roligt är att det även ger oss en chans att ta emot ett åtråvärt pris under Swedish Content Awards som varje år lyfter nytänkande och effektiva content marketing-lösningar. Men tills dess ser vi sammantaget medlemskapet som en möjlighet att trampa upp vägen till mållinjen!

Kontakta oss

Vill du ha hjälp att synas eller veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa innehåll som ger mervärde? Kontakta oss!

08 - 124 562 10
info@storymedia.se
Kontakta oss
info@storymedia.se