Hur vi jobbar

Från ax till limpa – vi hjälper dig att lyckas med din marknadsföring.

01
Kontakt och planering
Story Media har ett brett nätverk och är stolt samarbetspartner till några av Sveriges absolut största mediehus. Vi kan därmed hjälpa dig att nå din målgrupp precis där de befinner sig. Oavsett vilka marknadsföringsbehov du har hjälper vi dig att lägga upp en strategi som är skräddarsydd efter just din målgrupp.
02
Högkvalitativt content
Vårt professionella contentteam är experter på att ta ditt företags kunskap, erfarenheter och berättelser och omvandla det till engagerande innehåll utifrån tänkt målgrupp och budskap. Vi kan hjälpa dig att skapa innehåll till ditt intranät, skriva nyhetsbrev, pressmeddelanden eller marknadsföringsinnehåll i artikelform. Texter, bilder och rörligt material skapas i nära samråd med er och bollas fram tills ni är helt nöjda med resultatet.
03
Publicering, distribution och optimering
Context is queen. Olika content gör sig bra i olika medier. Det gäller att veta hur, var och när man gör det bäst. Det vet vi. När innehållet är färdigt - eller om ni kanske har skapat eget content som ni vill ha hjälp med att sprida - kan vi hjälpa er att publicera kampanjen på våra premiumplaceringar hos våra samarbetspartners.
04
Uppföljning, rapportering och förslag på nästa steg
När kampanjen är publicerad påbörjas optimeringsarbetet. Vi analyserar löpande annonserna som klickar bäst, vi tittar på hur länge läsarna stannar på sidan och hur många som klickar sig vidare. Sedan optimeras både puffar och innehåll för att maximera intresset och effekten under hela kampanjperioden.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
[contact-form-7 404 "Not Found"]