Case

EOS

"Story Media har verkligen överträffat våra förväntningar"

E
01

Uppdrag

EOS sökte en ny partner inom PR för sina marknader i Norden och Baltikum. De hade tidigare annonserat med Story Media i olika native-kanaler och kände teamet och organisationen väl vilket bidrog till att de valde att utöka samarbetet till att även täcka PR. Målet var att få hjälp med att nå ut och synas i relevanta affärs- och branschmedier för att ytterligare stärka EOS position på de olika marknaderna och öka kännedomen om deras nisch industriell 3D-printing.

02

Lösning

Tillsammans med delar av Story Medias PR-team skapades en ny PR-strategi för att nå ut i Norden och Baltikum. En plan lades för vilka budskap EOS ville nå ut med och SM-teamet skapade innehåll/pressmeddelanden som distribuerades till nätverket av journalister inom relevanta medier.

03

Resultat

Konsekvent flera placeringar i relevanta medier som vänder sig till EOS målgrupp. Upptagning i medier i länder som EOS definierat som marknader de vill bygga och öka medvetenheten inom området hos. Uppbyggnad av nätverk av journalister i de utvalda länderna och stort fokus på skapande av relevant och intressant innehåll som attraherar målgruppen. Under sista kvartalet av 2018 hade vi 19 publiceringar i print och online-medier.

Antal pressreleaser
0
Antal anställda i PR-teamet
0
Antal länder med PR-aktiviteter
0
”Vårt PR-samarbete med Story Media har verkligen överträffat våra förväntningar på många plan men det som är avgörande för oss som kund är bredden av kunskap och kontakter och att det finns en energi och ett driv i att alltid försöka förstå vårt budskap. Ni levererar ett personligt, engagerat och trovärdigt intryck och alltid on time!”
– Karin Wennerberg, Regional Sales and Service Administrator Nordic & Baltic