Vad vi gör

Bra innehåll är ett av de mest effektiva sätten för företag att både påverka och bygga relationer med sin målgrupp. Vi har marknadens främsta journalister och designers som skapar attraktivt content inom både PR och digital media.

Vad vi gör
Experter på content marketing

Story Media är specialister på digital innehållsmarknadsföring och ser till att ditt företag får möjlighet att tala till punkt med just er målgrupp. Oavsett om du vill bygga ett starkare varumärke, få konsumenterna att förstå värdet i din produkt eller övertyga beslutsfattare om affärsnyttan med dina tjänster kan vi hjälpa er.

Vi tror på kraften i storytelling och vet att bra innehåll är ett av de mest effektiva sätten för företag att kunna påverka och bygga relation med sin målgrupp. Story Media hjälper årligen tusentals nordiska bolag att både skapa och sprida intresseväckande innehåll och historier och kan hjälpa ditt företag med att lägga upp en hållbar strategi för ert content marketingarbete. Vi formar idéer och producerar innehåll utifrån era mål och kan garantera att ni uppfyller ert syfte och väcker engagemang hos er publik.

0
Producerade artiklar
0
Medarbetare
0
% Engagemang
01
PR

Vi hjälper våra kunder att skapa långsiktiga PR-strategier. Genom att bygga upp relevanta kontaktnät, skapa och distribuera kvalitativt innehåll och pressmeddelanden ser vi till att ditt företag syns i rätt kanaler.

02
Digitalt

Story Media samarbetar med några av Sveriges största nyhetssajter. Våra kunder syns mitt i nyhetsflödet och har möjlighet att få en egen digital landningssida för samtliga artiklar. Vi lägger upp strategin, hjälper till att skapa innehållet, realtidsoptimerar och håller våra kunder löpande uppdaterade med statistik för att säkerställa att kampanjen presterar på topp, från dag ett.

03
Rörlig media

Online video växer mest av alla idag. I Story Medias systerbolag Great Story Video Production arbetar några av branschens främsta producenter, filmteam och redigerare. Vill ni ha en företagspresentation? Reklamfilm? Hör av er så bollar vi idéer över en kaffe.