Stäng
Framtidsmedia

PR-praktikchans med start omgående

Hej! Vi har dragit igång en superspännande PR-satsning – om du är noggrann, taggad på att följa ett stort projekt från ax till limpa och sugen på att dra igång en ny utmaning med start omgående är du hjärtligt välkommen att höra av dig! Om allt fungerar som det ska är vårt mål att rollen ska övergå i en fast anställning under nästa år. Vi hörs!

Story Media har dragit igång ett superspännande PR-projekt och nu behöver vi en stjärna som kommer att sitta ute hos vårt härliga contentteam och bland annat hjälpa oss att bygga upp ett PR-nätverk. Vi har även en rad spännande projekt utanför PR-arbetet som är i full gång, så din praktikperiod kommer att bestå av massor av roliga uppgifter som avlöser varandra.

Om du älskar excel, tycker det är kul att researcha och är duktig på kommunikation och att etablera nya relationer kommer du att stortrivas i rollen. Story Media är ett ungt bolag med otroligt högt i tak, vi håller ett högt och härligt tempo och är inte sena med att fira våra framgångar med afterworks, resor och annat kul ihop.

Praktikperioden är obetald och kommer i första hand att sträcka sig under 10 veckor med start omgående, men målet från vår sida är förstås att du ska trivas och passa så bra hos oss att praktiken övergår i en fast anställning efter det.

Låter detta som något för dig? Skicka ett mejl till Vilhelm Ögren, vd för Story Media, på vilhelm.ogren@storymedia.se och berätta varför du tror att du passar perfekt för vårt PR-projekt, så tar vi en kaffe och pratar mer redan i veckan!

Vi är stolta partners till bland andra