Bli vår nya Content Manager!

Är du vår nya kollega, måntro?

Hejhej! Tycker du att det bästa som finns är att jobba i nära samarbete med kunder och skriva riktigt bra texter, oavsett om det handlar om ett nystartat fin-techbolag eller en semesterdestination som erbjuder jullovsäventyr för hela familjen? Då vill vi jobba med dig!

Future Media Groups Studio växer så det knakar och nu utökar vi vårt team av Content managers som hjälper kunder från hundratals olika branscher att skapa engagerande innehåll. Vi producerar främst redaktionella annonser som sedan exponeras både digitalt och i print i bland annat Expressen, Dagens Industri, Göteborgs-Posten och Dagens Nyheter.

Future Media Group grundades 2013 och består av fyra bolag som genom event, printupplagor, digitala kampanjer och rörligt innehåll hjälper nordiska bolag att nå ut till sina målgrupper. Drygt 70 av Nordens bästa säljare jobbar på huvudkontoret i Stockholm eller på våra kontor i Norrköping och Oslo – men vi som söker just dig är koncernens Studio som med våra kreativa hjärnor och snabba fingrar skapar de produktioner som säljs.

På kontoret i Stockholm är vi i dag nio personer som skriver, designar, publicerar och optimerar allt från artiklar till brandingannonser, pressmeddelanden och blogginlägg i våra och våra kunders olika kanaler. Nu söker vi en ny skribentkollega.

Rollen innebär mycket kundkontakt, många skrivna artiklar, en hel del pyssel i wordpress- och adobeprogrammen och riktigt roliga dagar på jobbet. Du behöver därför vara en erfaren skribent som älskar att bolla tankar och idéer med både kollegor och kunder, ha goda kunskaper av print och navigera dig i Photoshop.

Vi jobbar i ett högt och härligt tempo och är inte sena med att fira våra framgångar med after works och roliga events – varje år sätter vi dessutom upp stora mål för hela företaget och när vi når dem drar vi ut på äventyr; vi har hittills besökt Ibiza, Vemdalen, Gran Canaria och Åre. Nästa destination är Palma, dit åker vi i maj!

Vi vill jobba tillsammans med dig som är självgående och ansvarstagande, tycker om att hålla koll på olika projekt och förstår att snabba puckar kan kräva omprioritering på to-do-listan. Vi kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittar vår nya kollega så om du utöver ovanstående kriterier har en evig ”det fixar vi-mentalitet” ser vi fram emot att träffa dig över en kaffe redan i dagarna!

Välkommen att skicka in ditt CV, personliga brev och en artikel som du är riktigt nöjd med att ha skrivit till Sandra Ahlqvist, Head of Content, på sandra.ahlqvist@futuremediagroup.se. Vill du veta mer om tjänsten når du henne på 076-310 82 94.

Skicka in din ansökan på ansokan@storymedia.se

Lediga tjänster
Är du vår nya kollega, måntro?
Sök drömjobbet – på Sveriges hetaste contentbyrå
Bli en del av FMGs Ad Operationsteam