Content manager som gillar grafisk design!

Är du vår nya kollega, måntro?

Hejhej! Tycker du att det bästa som finns är att jobba i nära samarbete med kunder och skriva riktigt bra texter, oavsett om det handlar om ett nystartat fin-techbolag eller en semesterdestination som erbjuder jullovsäventyr för hela familjen? Är du dessutom en fena på InDesign och har erfarenhet av print? Då vill vi jobba med dig!

Future Media Groups Studio växer så det knakar och nu utökar vi vårt team av Content managers som hjälper kunder från hundratals olika branscher att skapa engagerande innehåll. Vi producerar främst redaktionella annonser som sedan exponeras både digitalt och i print i bland annat Expressen, Dagens Industri, Göteborgs-Posten och Dagens Nyheter.

Future Media Group grundades 2013 och består av fyra bolag som genom event, printupplagor, digitala kampanjer och rörligt innehåll hjälper nordiska bolag att nå ut till sina målgrupper. Drygt 70 av Nordens bästa säljare jobbar på huvudkontoret i Stockholm eller på våra kontor i Norrköping och Oslo – men vi som söker just dig är koncernens Studio som med våra kreativa hjärnor och snabba fingrar skapar de produktioner som säljs.

På kontoret i Stockholm är vi i dag tolv personer som skriver, designar, publicerar och optimerar allt från artiklar till brandingannonser, pressmeddelanden och blogginlägg i våra och våra kunders olika kanaler. Nu söker vi en ny skribentkollega som dessutom gillar design och har stor erfarenhet av att arbeta i InDesign.

Rollen innebär mycket kundkontakt, många skrivna artiklar, en hel del pyssel i wordpress- och adobeprogrammen och riktigt roliga dagar på jobbet. Du behöver därför vara en erfaren skribent som älskar att bolla tankar och idéer med både kollegor och kunder, ha goda kunskaper av print och navigera dig obehindrat i Indesign, Photoshop, Illustrator och Acrobat.

Vi jobbar i ett högt och härligt tempo och är inte sena med att fira våra framgångar med after works och roliga events – varje år sätter vi dessutom upp stora mål för hela företaget och när vi når dem drar vi ut på äventyr; vi har hittills besökt Ibiza, Vemdalen, Gran Canaria och Åre. Det är inte bestämt var vi tar vägen nästa gång, men kanske blir det du som hänger med dit?

Vi vill jobba tillsammans med dig som är självgående och ansvarstagande, tycker om att hålla koll på olika projekt och förstår att snabba puckar kan kräva omprioritering på to-do-listan. Vi kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittar vår nya kollega så om du utöver ovanstående kriterier har en evig ”det fixar vi-mentalitet” ser vi fram emot att träffa dig över en kaffe redan i dagarna!

Välkommen att skicka in ditt CV, personliga brev och en artikel som du är riktigt nöjd med att ha skrivit till Stina Franzén, Head of Content, på stina.franzen@storymedia.se. Vill du veta mer om tjänsten når du henne på 070-584 83 90.

Skicka in din ansökan på ansokan@storymedia.se

Ansök nu
Lediga tjänster
Är du vår nya kollega, måntro?
Sök drömjobbet – på Sveriges häftigaste contentbyrå
Hur kan vi ta Story Media till nästa nivå tillsammans?