Praktisera som Sales Coordinator hos Story Media

Gillar du detaljer och är intresserad av hur nativeannonsering sköts från ax till limpa?

Gillar du detaljer och är intresserad av hur nativeannonsering sköts från ax till limpa? Trivs du dessutom med att jobba tillsammans med drivna människor och hjälpa till att utveckla och förbättra arbetsprocesser? Då passar du perfekt som Sales Coordinator hos Story Media!

Det här är Story Media:

Story Media hjälper kunder att synas med hjälp av nativeannonsering i form av text, ljud och bild. Hos oss arbetar ett grymt säljteam tillsammans med Ad Operations, skribenter och designers för att leverera högkvalitativa kampanjer till tusentals kunder per år. Vi vet att riktigt bra innehåll i rätt kontext ger de bästa resultaten och samarbetar därför med bland annat Expressen.se, DN.se och DI.se.

Gör din praktik hos oss!
Nu finns en möjlighet att dyka rakt in bakom kulisserna för dig som vill lära dig mer om hur en contentbyrå arbetar och få en god insikt i de olika komponenterna som tillsammans utgör Story Media. Välkommen med din ansökan som Sales Coordinator-praktikant!

 

I rollen kommer du att jobba nära våra sälj- och ad operationsteam på daglig basis – vi finns på plats på vårt kontor vid Stureplan men du har även möjlighet att arbeta hemifrån. Vår praktikant kommer att hjälpa till med allt från fakturering och beställningar av innehåll från vårt Studioteam till att skapa kampanjrapporter och ta fram säljmaterial. Dessutom kommer rollen att se över bolagets nuvarande kundportfölj tillsammans med våra sales managers för att utvärdera vilka kunder som är intresserade av vilka produkter, vilka produkter som har potential att vidareutvecklas och hur vi kan mäta dessa.

 

Vem är du, då?
Vi tror att du studerar något intressant inom marknadsföring, ekonomi eller analys, alternativt är nyfiken på marknadsföringsbranschen och helt enkelt vill lära dig mer. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och ställa frågor när det behövs – inte heller för att komma med smarta idéer eller nya lösningar. Du kanske inte helt har bestämt dig för vilken roll på en byrå du vill jobba med i framtiden? Då kommer den här praktiken ge dig den insyn och förståelse för arbetet som du behöver för att fatta rätt beslut framöver.

 

Vi vill dessutom alltid jobba tillsammans med stjärnor som hjälper oss att bli bättre, så om vi passar bra ihop hoppas vi på att praktiken kommer att leda till en anställning hos oss.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka in din ansökan på ansokan@storymedia.se

Lediga tjänster
Gillar du detaljer och är intresserad av hur nativeannonsering sköts från ax till limpa?
Sök drömjobbet – på Sveriges hetaste contentbyrå
Hur kan vi ta Story Media till nästa nivå tillsammans?