Praktikplats: Ad Operations

Bli en del av FMGs Ad Operationsteam

Är du nyfiken på media och marknadsföring? Vi på Story Media och FMG söker praktikanter som vill lära sig den digitala marknadsföringens grundstenar från scratch i rollen som Ad Operations Intern.

Vilka är vi?
FMGs dotterbolag Story Media är en fullservicebyrå som erbjuder skräddarsydda digitala marknadsföringslösningar för kunder i alla storlekar och former. Här samarbetar ett taggat säljteam som kontaktar potentiella kunder och erbjuder dem vårt upplägg med ett proffsigt studioteam som sätter vinklar, skriver artiklar, bygger sajter, skapar puffar, publicerar material, analyserar statistik och optimerar så att kunderna får en riktigt lyckad kampanj.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder praktiktjänstgöring med kvalificerade uppgifter från start, utbildning och utveckling inom en rad områden samt en stor chans till vidare anställning efter avslutad praktik. Du blir en del i vårt starka team och arbetar i adservers, lär dig att analysera statistik i Google Analytics, bygger sajter i WordPress, hjälper oss att sammanställa branschens snyggaste rapporter och mycket, mycket mer.

Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann och har ett sinne för organisation och detaljer. Vårt arbetstempo är högt och efter en gedigen inskolning vinner du snabbt mycket eget ansvar som kommer att göra dig mer än redo för en framtida karriär inom den digitala marknadsföringsvärlden.

Praktiken är på heltid tillsammans med oss i våra lokaler vid Stureplan. Förutom utvecklande erfarenhet med möjlighet till anställning finns här chansen att uppleva en unik företagskultur bland drivna yrkesproffs, bygga ett starkt nätverk inom media och dessutom ha extremt roligt på vägen.

För ansökan eller frågor kontakta Head of Content Sandra Ahlqvist på sandra.ahlqvist@futuremediagroup.se.

Skicka in din ansökan på ansokan@storymedia.se

Lediga tjänster
Är du vår nya kollega, måntro?
Sök drömjobbet – på Sveriges hetaste contentbyrå
Bli en del av FMGs Ad Operationsteam