Account Manager

Sök drömjobbet – på Sveriges hetaste contentbyrå

Älskar du försäljning och är redo att ta nästa steg i din karriär? Har du erfarenhet av att sälja media och är du en person som ständigt vill ligga i framkant? Då ska du söka till rollen som Account Manager hos oss på Story Media i Stockholm.

Story Media är en ledande fullservicebyrå inom digital marknadsföring med content som kärna. Vi har ett brett spann av olika annonsmöjligheter; allt från ett väletablerat samarbete med Nordens ledande gravidapp Preglife och innovativa annonslösningar på fler än 30 skidanläggningar i Sverige, till sponsorskap av Dagens Industris podcast. Utöver detta har vi också samarbete med flertalet ledande tidningar såsom Expressen.se, Di.se och DN.se. Möjligheterna är med andra ord många.

Hos oss belönas bra prestation stort och det viktiga för oss är att våra medarbetare mår bra och utvecklas – både på ett personligt och yrkesmässigt plan. Vi vill fortsätta på spåret mot att inta en ledande position inom content marketing i Norden och söker nu därför nya stjärnor till vårt säljteam.

I rollen som Account Manager på Story Media får du arbeta med en stor portfölj bestående av Sveriges mest attraktiva mediekanaler. Du får eget ansvar för att prospektera och bygga upp din egen kundbas för att sedan vårda den. Vi ser alltid till kundens bästa och satsar på långsiktiga samarbeten.

I dag är vi ett sammansvetsat team om 15 affärsdrivna personer som älskar digital marknadsföring, men inom kort räknar vi med att välkomna fem nya kollegor till gänget. Trots höga krav på individuell prestation så har vi inga vassa armbågar utan vi tar oss i mål tillsammans – och firar våra framgångar som ett lag.

Att satsa på våra medarbetare är en självklarhet för oss. Vi har kontinuerligt externa gästföreläsare och coacher som hjälper oss att höja och utveckla vår kompetens inom digital media och content marketing, samt en kultur som uppmuntrar hela organisationen att ständigt dela med sig av kunskap och hjälpa varandra framåt. Våra värderingar samt fyra ledord: Öppenhet, Kvalitet, Affärstänk och Tillsammans genomsyrar hela vår koncern. Det är viktigt att du känner att du också kan stå bakom dessa och vill ”ÖKA Tillsammans” med oss.

 Vi ger dig:

 • En stark sammanhållning som sträcker sig genom hela organisationen.
 • Både fast- och rörlig lön med en generös provisionsmodell.
 • Glädje på jobbet! Vi arbetar hårt men har självklart roligt på vägen. Segrar firas stort tillsammans!
 • Personlig och yrkesmässig utveckling. Bra prestation belönas och hos oss får du goda karriärmöjligheter.
 • Starka förebilder. Våra ägare började själva som säljare och vet vad det innebär att bygga och bibehålla en positiv och stark säljkultur.

Vi gillar att du:

 • Har minst två års erfarenhet inom försäljning av digital media.
 • Är duktig på prospektering och kundvård. Du är även duktig på att bygga relationer och vårda din kundbas.
 • Är ambitiös och affärsdriven. Du älskar att sälja och vill ligga i framkant i den digitala världen och det digitala värdeerbjudandet.
 • Är en teamplayer som ser till lagets bästa.
 • Är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift.
 • Har en vinnarmentalitet. Du är tävlingsinriktad men utan vassa armbågar.
 • Är kreativ och lösningsorienterad. Du gillar att skräddarsy de lösningar som passar kunderna bäst.

Skicka in din ansökan på ansokan@storymedia.se

Lediga tjänster
Sök drömjobbet – på Sveriges hetaste contentbyrå
Bli en del av FMGs Ad Operationsteam
Hur kan vi ta Story Media till nästa nivå tillsammans?