Case

Patent- och registreringsverket

"Vi får hjälp att göra immaterialrätt förståelig"

P
01

Uppdrag

PRV vill med hjälp av Story Medias helhetslösning utbilda fler företagare kring fördelarna och nyttan med immaterialrätt. Målet är att få fler aktörer att skydda sina immateriella tillgångar.

02

Lösning

Story Medias helhetslösning innefattar en strategi där vi med hjälp av inspirerande artiklar låter företagare runtom i Sverige berätta om hur de har skyddat sina tillgångar med hjälp av PRV.

Utöver ett redaktionellt innehåll som är fast integrerat med PRVs egna hemsida distribueras innehållet även via relevanta publicister.

03

Resultat

Med hjälp av de intervjuer som Story Medias kreativa avdelning gör med företagare får PRV kontinuerligt tusentals relevanta läsare som nås av PRVs budskap. Det gör att fler företagare får upp ögonen för vilka rättigheter de har, vad de bör undvika och inte minst tänka på.

Antal artiklar
0
Minuter i lästid i snitt
0
Antal unika besökare 2018
0
”Vi är nöjda med det resultat och den återkoppling på kampanjerna som vi får från Story Media. Patent- och registreringsverkets uppdrag är att öka kunskapen om immateriella tillgångar hos företag och vi ser en ökad trafik till vår hemsida genom kampanjerna vi gör. Det bästa med Story Media är att de är med hela vägen, från idé till uppföljning”
– Henrietta Thollén, Presskommunikatör