Bli en av oss

Story Media är en ledande fullservicebyrå inom digital marknadsföring med content som kärna. Hos oss belönas bra prestation stort och det viktiga för oss är att våra medarbetare mår bra och utvecklas – både på ett personligt och yrkesmässigt plan.

lediga tjänster
Sök drömjobbet – på Sveriges hetaste contentbyrå
Hur kan vi ta Story Media till nästa nivå tillsammans?
Se fler lediga jobb
Vårat erbjudande
Varför Story Media?

Hos oss får du en arbetsplats med högt i tak, varierande arbetsuppgifter och möjligheten att växa i din yrkesroll. Du får arbeta med en stor portfölj bestående av Sveriges mest attraktiva mediekanaler.

Teamkänsla
Vad vi erbjuder dig

Marknadens mest attraktiva arbetsplats

Vårt mål är att inta en ledande position inom content marketing i Norden och vi gör det i fantastiska lokaler vid Stureplan. Hos oss får du arbeta med en stor portfölj bestående av Sveriges mest attraktiva mediekanaler, bland annat Expressen, DN, DI och Affärsvärlden för att nämna några. Du får vara med på en riktig tillväxtresa och hjälpa oss att vässa vårt erbjudande inom content marketing.

 

Teamkänsla

Att jobba på Story Media är, förutom att se våra kunder bredda sin digitala mark, att vara en del av ett tight team med starkt kamratskap. Vi har en stark sammanhållning som sträcker sig genom hela organisationen. Vi tar oss i mål tillsammans – och firar våra framgångar som ett lag. Hos oss arbetar journalister, trafik- och digitalspecialister, designers och utvecklare med bland annat content marketing, native advertising och employer branding.

 

Hårt arbete ska belönas

Att satsa på våra medarbetare är en självklarhet för oss. På Story Media sätter vi ständigt upp mål som belönas med allt från resor till middagar på stan. Vi har kontinuerligt externa gästföreläsare och coacher som hjälper oss att höja och utveckla vår kompetens inom digital media och content marketing, samt en kultur som uppmuntrar hela organisationen till att ständigt dela med sig av kunskap och hjälpa varandra framåt. Vi har även en generös provisionsmodell.