Stäng
Framtidsmedia

Vi söker två content managers till Story Media

Hej! Tycker du också att det är jätteroligt att jobba i nära samarbete med kunder och skriva riktigt bra texter, oavsett om det handlar om ett nystartat fin-techbolag eller en semesterdestination som erbjuder nya vinteräventyr för hela familjen?

Vi på Framtidsmediagruppen ska utöka vårt team av content managers som hjälper kunder från hundratals olika branscher att skapa engagerande innehåll. Vi producerar främst redaktionella annonser som sedan exponeras både digitalt och i print på våra premiumkanaler på bland annat Expressen, Dagens Industri, Göteborgs-Posten, Sydsvenskan och Dagens Nyheter.

Framtidsmediagruppen grundades 2013 och består av fyra bolag som genom event, printupplagor, digitala kampanjer och rörligt innehåll hjälper nordiska bolag att nå ut till sina målgrupper. Drygt sjuttio av nordens bästa säljare jobbar på huvudkontoret i Stockholm eller på våra kontor i Norrköping och Oslo – men vi som söker just dig är koncernens contentteam som med våra kreativa hjärnor och snabba fingrar skapar de produktioner som säljs.

I dag är vi åtta personer som skriver, designar, publicerar och optimerar allt från artiklar till brandingannonser, pressmeddelanden och blogginlägg i våra och våra kunders olika kanaler. Nu söker vi två nya skribenter till vårt team. 

Rollen innebär mycket kundkontakt, många skrivna artiklar, en del pyssel i wordpress- och adobeprogrammen och riktigt roliga dagar på jobbet. Du behöver därför vara en erfaren skribent som älskar att bolla tankar och idéer med både kollegor och kunder.

Vi jobbar i ett högt och härligt tempo och är inte sena med att fira våra framgångar med after works och roliga events – varje år sätter vi dessutom upp stora mål för hela företaget och när vi når dem bär det av till häftiga destinationer; vi har hittills besökt Ibiza, Vemdalen, Gran Canaria och Åre. Det är inte bestämt var vi åker nästa gång men kanske blir det du som hänger med dit?

Vi vill jobba tillsammans med dig som är självgående och ansvarstagande, tycker om att hålla koll på olika projekt och förstår att snabba puckar kan kräva omprioritering på to-do-listan. 

Vi kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi hittar våra nya kollegor så om du utöver ovanstående kriterier har en evig ”det fixar vi-mentalitet” ser vi fram emot att träffa dig över en kaffe redan i dagarna!

Välkommen att skicka in ditt CV, personliga brev och en artikel som du är riktigt nöjd med att ha skrivit till Stina Franzén, Head of Content, på stina.franzen@storymedia.se. Vill du veta mer om tjänsten når du henne på 070-584 83 90. 

 

Vi är stolta partners till bland andra